FINEST PASSION

Pasiunea noastră s-a transpus într-un concept culinar aspirațional, în care mâncarea proaspătă și gustoasă se îmbină cu atmosfera destinsă și recreativă a unui restaurant primitor, în care toate tipurile de pește și fructe de mare se îmbină într-o rețetă ideală pentru toate capriciile gustative..

EXCLUSIVE LOCATION

Restaurantul nostru cu specific pescăresc se află în acea parte a lumii în care stresul cotidian lipsește cu desăvârșire. Te așteptăm alături de prieteni dragi ție, de un vin cu un buchet îmbietor și bucătari
super experimentați, care te vor surprinde întotdeauna. Un cadru modern, multicultural și cu tematică mediteraneană te va însoți la cinele cu familia, prânzul cu colegii de birou sau la aniversări
însemnate.

EXCELLENCY PROPOSAL

TASTE THE WORLD

Meniul nostru susține experimentarea unei multitudini de rețete de pește și fructe de mare, valorificate în diverse combinații stilistice, cu ingrediente alese și condimente care vă vor trezi toate simțurile și activa amintiri din vacanța preferată.

Experiență culinară unică

Călătorie culinară în întreaga lume, gust și savoare, toate printr-o gamă largă de preparate fresh.

Profesionalism

Indiferent de modul tău preferat de preparare a peștelui, bucătarii noștri te vor surprinde întotdeauna.

Fresh and Tasty

Din Salonic până în farfuria ta – în doar câteva ore. Folosim doar ingrediente proaspete, transportate zilnic pentru a-ți oferi cel mai bun gust.

FRESH & RICH TASTE

VIZIUNEA NOASTRĂ

Viziunea noastră se bazează pe aducerea în prim-plan a unei game diversificate de pește și fructe de mare proaspte, cu sortimente sofisticate, bogate în nutrienți, sănătoase, delicioase și preparate la nivel premium, cu atenție și dăruire.