FINEST PASSION

Pasiunea noastră s-a transpus într-un concept culinar aspirational, în care mâncarea proaspătă și gustoasă să se îmbine cu atmosfera destinsă și recreativă a unui loc primitor, în care toate tipurile de peste și fructe de mare se îmbină într-o rețetă ideală pentru toate capriciile gustative.

EXCLUSIVE LOCATION

Locația se regăsește departe de zilele cotidiene stresante, alături de prieteni dragi, de un vin cu un buchet îmbietor și bucătari experimentați care așteaptă să vă surprindă cu fiecare ocazie. Un cadru modern, multicultural și cu tematică mediteraneană vă va însoți la cinele cu familia, un prânz cu colegii sau o aniversare cu prietenii.

EXCELLENCY PROPOSAL

TASTE THE WORLD

Meniul nostru susține experimentarea unei multitudini de opțiuni de pește și fructe de mare, valorificate în diverse combinații stilistice, cu ingrediente alese și condimente care vă vor trezi toate simțurile, va activa amintiri din vacanță sau vă vor duce departe doar prin gust.

Experiență culinară unică

Cultură, gust și savoare printr-o gamă largă de preparate care satisfac toate aspirațiile culinare.

Profesionalism

Indiferent de preferința dvs., bucătarii noștri vă sunt la dispozitie prin cunoștințe vaste de preparare.

Fresh and Tasty

Vă încântam doar cu ingrediente proaspete, transportate zilnic pentru a vă împlini gusturile.

FRESH & RICH TASTE

VIZIUNEA NOASTRĂ

Viziunea noastră se bazează pe aducerea în prim-plan a unei game diversificate de pește și fructe de mare proaspte, cu sortimente sofisticate, bogate în nutrienți, sănătoase, delicioase și preparate la nivel premium, cu atenție și cu dăruire.